De premies per 1 januari 2021

Goede zorg is onmisbaar, voor iedereen. Daarom werkt IZA iedere dag samen met zorgverleners aan betere zorg tegen lagere kosten. Zo houden wij de premie zo laag mogelijk. En is er later ook nog goede zorg voor onze kinderen en kleinkinderen. Als coöperatie maken we geen winst. Van de premie gaat 97% direct naar de zorg. Samen brengen we de zorg vooruit.

Wat verandert er in 2021?

Het eigen risico blijft in 2021 € 385.-. Wel verandert een aantal voorwaarden en vergoedingen.

De nieuwe polis voor de verzekerden

Uiterlijk 12 november 2020 hebben onze verzekerden hun polis ontvangen. Eventuele wijzigingen kunnen zij eenvoudig zelf doorgeven via Mijn IZA. Inloggen op Mijn IZA kan ook eenvoudig via de IZA Zorg app. Opzeggen kan tot en met 31 december 2020. Aanmelden of wijzigen van de pakketsamenstelling kan tot en met 31 januari 2021.

Gezond Leven platform

Wat is het Gezond Leven platform? Op het Gezond Leven platform kun je aan de slag met het verbeteren van je leefstijl en je mentale en lichamelijke fitheid. Je vindt er allerlei workshops en apps voor een fitter en opgewekter gevoel. ✔️ Praktische hulp bij gezonder leven ✔️ Workshops, apps en andere extra's ✔️ Online aan de slag op je eigen moment Met welke thema’s kun je aan de slag? Alle thema’s die bijdragen aan een gezond leven vind je terug op het Gezond Leven platform. Denk bijvoorbeeld aan beter slapen of bewegen, het verminderen van rugklachten, mindful leven, minder piekeren of het voorkomen van burn-out. En je vindt er hulp bij het doorkomen van een moeilijkere levensfase zoals de overgang, relatieproblemen of mantelzorgen. Online te gebruiken Je kunt online gebruikmaken van het Gezond Leven platform. Altijd en overal, waar en wanneer je wilt. Op je laptop, desktop, mobiel of tablet. Ook als je geen collectieve zorgverzekering van IZA hebt. Anoniem te gebruiken Het gebruik van het platform is anoniem. IZA en de provincie kunnen niet inzien welke thema’s je bekijkt of welke apps, workshops of hulpmiddelen je gebruikt. Alleen jij krijgt inzicht in je eigen gezondheid. Gratis te gebruiken Zo goed als alle workshops en apps zijn gratis te gebruiken. Je kunt je online aanmelden en ontvangt de inlogcode voor de app of workshop per e-mail.