VER KENNEN HAALT TOEKOMST DICHTBIJ

Nieuwsgierig naar BrabantKennis, andere verkenningen en longreads?

TIJD VOOR BEZINNING


Alle essays, interviews, bespiegelingen en verhalen van de Zeven Zonden van Brabant zijn verzameld in een prachtig boekje, vol stof tot nadenken en vol zin en zondes. Lees het online of bestel gratis een fysiek exemplaar.

PODCAST


In de podcastserie de Zeven Zonden van Brabant onderzochten we Brabant en de Brabanders. Met bijzondere reportages uit en over de hele provincie, muziek, po√ęzie en verrassende gesprekken met experts.
Luister de podcasts terug, voor een nieuw perspectief op de provincie en een verfrissende blik op de toekomst.

Nieuwsbrief

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste BrabantKennis-nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief verschijnt zo'n acht keer per jaar en vertelt je alles over onze verkenningen, publicaties en evenementen.

Colofon Hoofdredactie: BrabantKennis Tekst: Joost Peters Fotografie: Jostijn Ligtvoet Event management: Bureau Vertigo Techniek: Bazelmans AV Gedichten: Merel Morre Campagne: Johnny Wonder Illustraties: Maus Bullhorst / Artbox BrabantKennis verkent op eigen wijze de toekomst van Brabant:onafhankelijk, nieuwsgierig en vernieuwend in vorm. We prikkelen tot nadenken en houden Brabant scherp. We observeren, confronteren en inspireren, en dat doen we door trends te spotten, toekomstbeelden te schetsen en nieuwe perspectieven te bieden. www.brabantkennis.nl Februari 2021