SLOTEVENT DE ZEVEN ZONDEN VAN BRABANT

Verrijking, reflectie en inspiratie: dát is wat we zochten en vonden in onze verkenning naar de Zeven Zonden van Brabant. Samen met journalisten, schrijvers, onderzoekers en wetenschappers verkenden we afgelopen jaar de toekomst aan de hand van Brabantse zonden. Daarbij kwamen we tot verrassende inzichten en kruisbestuivingen, die een plek vonden in publicaties en in onze podcastserie. Op dinsdag 26 januari 2021 maakten we de balans op, tijdens een inspirerend slotevent in De Paterskerk van DOMUSDELA in Eindhoven. Een event dat zich – gezien de bijzondere omstandigheden – online afspeelde. Het maakte de reflectie en de bezinning er niet minder om. In dit digitale magazine blikken we in woord en beeld terug op deze bijzondere middag.

Wil je het hele event integraal terugkijken? Dat kan hieronder!

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

SPATIALCHAT: VIRTUEEL VERKENNEN

Tientallen lege stoelen staan vanmiddag opgesteld in het schip van De Paterskerk, als de stille getuigen van een crisis die ook Brabant al bijna een jaar in zijn greep houdt. Maar: leeg is het zeker níet op het speciaal voor de gelegenheid ingerichte, virtuele platform SpatialChat. Een kleine tweehonderd gasten kijken via een livestream mee naar het gevarieerde programma. Daarvóór en daarna is er volop ruimte voor alle online gasten om online kennis te maken, elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Even “binnenlopen” bij het slotevent van @BrabantKennis over de 7zonden. Nieuwe vorm van digitaal ontmoeten ook via #spatialchat #brabantkennis(sen) #Brabant Ton Pulles (@TPulles)

Wat werkt dit ontzettend goed en wat is het leuk. Puik gedaan, mensen van @BrabantKennis!

Karin Sitalsing (@karinshantidevi)

Gave setting in #SpatialChat voor het Zeven Zonden Event van @BrabantKennis. #Zevenzonden Nathalie van de Vijver (@nvandevijver)

PROGRAMMA

03

KENNISMAKEN MET DE VERKENNING

04

OPENING KARIN BRUERS EN JOS VAN DEN BROEK

05

HOOFDPROGRAMMA DAAN ROOVERS

06

PANEL ZONDEN VAN DE TOEKOMST

07

SLOTBESCHOUWING

08

BOEKJE, PODCAST EN MEER