Meet up ‘met VTH kansen vergroten voor CE’ 11 november 2021

Uw kennis en kunde kunnen we goed gebruiken voor de toekomst van Circulaire Economie. Daarom nodigen wij u graag uit voor de meet up ‘met VTH kansen vergroten voor CE’ op 11 november 2021. De bijeenkomst is van 13.00 tot 15.30 uur in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. De organisatie is in handen van het programma VTH en het team Circulaire Economie van de provincie Noord-Brabant en de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB).

Samen onze kennis inzetten voor de toekomst van CE-initiatieven

Dat staat centraal tijdens deze meet up. We gaan als beleid en uitvoering met elkaar in gesprek. Naast ruimte voor het delen van ervaringen en het bespreken van kansen en knelpunten in de uitvoeringspraktijk krijgt u ook inzicht in de nieuwste ontwikkelingen door onder andere het RIVM en Rijkswaterstaat. Onderwerpen die zij onder andere aan zullen snijden: • Circulair materialenplan • Wat komt kijken bij een CE-initiatief: aan de hand van een casus in gesprek over experimenteerruimte

Meld u aan door een e-mail te sturen naar vth@brabant.nl

Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de bijeenkomst. Aanmelden kan tot 8 november 2021. Ook voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u een e-mail sturen naar dit mailadres.