OR-verkiezingen 2020: ook jouw stem telt!

Beste collega's, De OR-verkiezingen komen er weer aan. Van 19 tot en met 26 november kun je jouw digitale stem uitbrengen en bepaal jij welke 15 collega’s de komende drie jaar jouw belangen gaan behartigen.

Een groep met een belangrijke rol binnen onze organisatie en een graag geziene gast aan mijn directietafel. Met gevraagd en ongevraagd advies voorziet de OR onze organisatie van scherpte op belangrijke thema’s die alle medewerkers aangaan. Bijvoorbeeld op het vlak van werving en selectie, werkplekinrichting of begeleiding bij het vinden van passend werk.

De OR is voor mij en voor ons als directie ook een belangrijke sparringpartner om over de koers van onze organisatie te brainstormen en ideeën over Brabants werkgeverschap te ontwikkelen. Dit is beslist geen eenvoudige opgave, maar maakt 't juist leuk!

In dit magazine stellen alle nieuwe kandidaten zich aan ons voor. Breng alstublieft ook jouw stem uit vanaf 19 november aanstaande. Ik zie jullie stem graag binnenkomen.

Veel wijsheid gewenst bij 't bepalen van jouw favoriete OR-kandidaat! Hartelijke groet, Marcel van Bijnen Algemeen directeur