Samira Nahari


“Zet mensen in hun kracht, dan staan we samen sterk”

Waarom vind je de OR belangrijk?

Waarom ik de OR belangrijk vind is met name dat de OR de belangen van de medewerkers vertegenwoordigd. Daarom ga ik uiteraard in de eerste plaats de belangen van mijn collega’s behartigen.

Ik ga er dus voor mijn collega’s in zitten als ik gekozen word! Mijn toegevoegde waarde voor de OR zal hem liggen in mijn verbindende capaciteiten en vasthoudendheid. Als ik ergens voor ga dan ga ik ervoor!

Waarom ben jij de meest geschikte kandidaat voor de OR?

Ik zeg niet dat ik de meest geschikte kandidaat ben voor de OR. Maar ik ben wel een verbinder en sociaal goed onderlegd.

Mijn motto is zet mensen in hun kracht dan staan we samen sterk!

Wat is het belangrijkste dat je wilt bereiken het komende drie jaar?

De afgelopen maanden heb ik een aantal van mijn collega’s zien worstelen met werk in combinatie met zorgen voor een zieke ouder en dan ook nog lesgeven aan zijn/haar kind (eren). Er word vaak wel gezegd zorg goed voor jezelf maar of dat lukt met taken met een deadline vraag ik me vaak af. Daar zou ik wel iets mee willen.

Waar ligt de grens tussen zakelijk en privé? Mag een manager je ’s avonds bellen? Wanneer wel en wanneer niet? Allemaal vraagstukken met een ‘sociaal’ psychologische achtergrond. Ik zou me de komende drie jaar willen inzetten om mijn collega’s te helpen bij vraagstukken die hiermee te maken hebben.

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?

In het weekend stonden vaak de feestjes en familiebezoekjes op de agenda. Sinds Corona is dat veranderd in wandelen met mijn dochter en echtgenoot en films kijken met mijn zoon. Verder lees ik veel en kook ik graag.

Welk land zou je het liefst gaan bezoeken zodra het weer kan?

Zodra het weer kan ga ik mijn familie opzoeken in België.

Welk gerecht komt bij jou het vaakst op tafel?

Seffa: een heerlijk Marokkaans vegetarisch gerecht.