Johan Deeben


“Denken in mogelijkheden.”

Waarom vind je de OR belangrijk?

De OR is belangrijk omdat medewerkers via dit orgaan hun visie op organisatiewijzigingen kenbaar kunnen maken. Dit is erg belangrijk om een gebalanceerde organisatie te krijgen waarbij beslissingen niet alleen van bovenaf opgelegd kunnen worden. Ik zou graag mijn kennis, ervaring en passie inzetten om de OR te versterken en jullie te vertegenwoordigen.

Waarom ben jij de meest geschikte kandidaat voor de OR?

Ik werk nu 20 jaar bij de provincie in verschillende functies en heb diverse veranderingen meegemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn opgedane kennis en ervaring kan gebruiken om de medewerker een stem te geven.

Wat is het belangrijkste dat je wilt bereiken het komende drie jaar?

Ik wil me inzetten op de volgende punten: • Bijdragen aan verbetering van de organisatie • Denken in mogelijkheden • Luisterend oor voor situatie medewerkers • Betere communicatie richting de medewerkers • Meer waardering voor mensen in schaal <10 • Organisatiebelang mag niet ten koste gaan van de medewerker

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?

Tijdens het weekend trek ik er graag op uit met mijn vriendin; fietsen of wandelen in het mooie Brabant maar ook in andere provincies. Verder ga ik graag uit eten en daar hoort natuurlijk een lekker glas wijn bij. De laatste maanden heb ik de padelsport ontdekt (racketsport in een glazen kooi) en af en toe leef ik mij uit in de bossen op mijn mountainbike.

Welk land zou je het liefst gaan bezoeken zodra het weer kan?

Het skiën sla ik geen jaar over, en als het even kan sta ik twee keer per jaar op de lange latten of op mijn snowboard. Dus, als het weer kan, dan rijd ik richting Oostenrijk.

Welk gerecht komt bij jou het vaakst op tafel?

Ik ben een oer-Brabantse man en ik hou van Nederlandse gerechten. Voorwaarde is wel dat ze snel op tafel staan want na een dag werken heb ik flinke honger. Ik vind heel veel lekker dus een specifiek gerecht heb ik niet.