Fatima Alickovic - Hadzic


“Horen, Zien, Ageren”

Waarom vind je de OR belangrijk?

Ik ben Fatima, 38 jaar oud, getrouwd en heb twee kinderen. Sinds 17 jaar werk ik bij onze organisatie. In een eerdere periode heb ik al in de OR als voorzitter gezeten. Vanuit die ervaring weet ik hoe belangrijk het OR werk is en wat er voor de werknemer op de achtergrond wordt gedaan door de OR.

Waarom ben jij de meest geschikte kandidaat voor de OR?

Ik voel me betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie, welzijn van de medewerkers en wil me daarom hiervoor inzetten. Graag wil ik jouw en mijn belangen wederom in de OR vertegenwoordigen.

Wat is het belangrijkste dat je wilt bereiken het komende drie jaar?

Agendapunten als loopbaanbeleid, transparantie in de besluitvorming en aandacht voor vernieuwing zijn punten waar ik me sterk voor wil maken. Doe je mee? Stem op de onafhankelijken, Stem op mij!

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad. Wandelingen in de natuur horen daar zeker bij. Daarnaast breng ik tijd door in mijn moestuin en lees ik graag boeken. Een absolute aanrader, wat ik nu op dit moment lees is “misdaad en straf” van Dostojevski.

Welk land zou je het liefst gaan bezoeken zodra het weer kan?

Zodra het weer kan ga ik met mijn gezin naar Balkan. Om precies te zijn Kroatië en Bosnië. Kroatië om met mijn gezin te ontspannen aan de zee en Bosnië omdat daar mijn roots liggen. Een prachtig land met veel natuur en lekker eten.

Welk gerecht komt bij jou het vaakst op tafel?

Het liefst eet ik Burek. Aangezien je hiervoor veel tijd voor vrij moet maken om het te bereiden is het iets wat ik in het weekend voor mijn gezin graag maak.