Elise van Grinsven


“Voor velen ben ik een luisterend oor”

Waarom vind je de OR belangrijk?

De rol van de OR is zeker in deze roerige tijd erg belangrijk. De organisatie is in ontwikkeling en daarnaast hebben we te maken met Corona. Dit brengt allemaal onzekerheid met zich mee. We werken vanuit huis. Een goede balans vinden tussen werk en privé wordt steeds lastiger. We missen onze collega’s. Niets is meer vanzelfsprekend. Aandacht voor de medemens wordt steeds belangrijker.

Waarom ben jij de meest geschikte kandidaat voor de OR?

Ik ben een drijvende kracht achter de schermen, iemand die graag alles tot in de puntjes uit zoekt. Zelf hoef ik niet in de schijnwerpers te staan. Ik vind het wel fijn om in verbinding te staan met anderen. Voor velen ben ik een luisterend oor. Wil graag het beste uit de mensen zelf halen. Kan me goed inleven in situaties en denk graag met de mensen mee.

Wat is het belangrijkste dat je wilt bereiken het komende drie jaar?

Ik wil graag dat iedereen zich de komende 3 jaar veilig voelt in onze organisatie!

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?

In mijn vrije tijd wandel ik erg graag door de natuur en ben ik een fanatiek linedancer. Hier kan ik erg van genieten. Even mijn hoofd leeg maken. Ik krijg daar veel energie van. Deze energie kan ik weer inzetten in mijn eigen werk en mijn taak als mantelzorger.

Welk land zou je het liefst gaan bezoeken zodra het weer kan?

Ik heb geen favoriet vakantieland. Overal zijn leuke plekjes om nog te ontdekken.

Welk gerecht komt bij jou het vaakst op tafel?

Ik kook elke dag met zoveel mogelijk verse producten. Recepten gebruik ik maar zelden. Ik kijk wel veel op internet om daar inspiratie op te doen.