Connie Pietjouw


“Gericht op constructief overleg en resultaat.”

Waarom vind je de OR belangrijk?

De OR is een club mensen met een uitgesproken passie voor alles wat er in de organisatie gebeurt en hoe dat van invloed is op de mensen die er werken. Vanuit die passie gaan we het gesprek aan met de Algemeen Directeur. Dat is een bijzondere rol en je hoort dus veel van wat er in de organisatie speelt. We staan voor het welzijn en welbevinden van alle medewerkers, voor ontwikkelkansen en goede arbeidsomstandigheden. Ik ga me net als voorgaande jaren weer met heel veel plezier en inzet richten op alles waar de OR voor staat. Met passie en overtuiging..

Waarom ben jij de meest geschikte kandidaat voor de OR?

Wat mij geschikt maakt is dat ik een lastige discussie niet schuw maar altijd gericht ben op constructief resultaat, goede verhoudingen en resultaten waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Wat is het belangrijkste dat je wilt bereiken het komende drie jaar?

De komende drie jaar worden best spannend, ook omdat we niet weten wat Corona op de lange(re) termijn betekent voor onze organisatie en de manier waarop we werken. Wat ik wil bereiken is dat we gezamenlijk goede oplossingen vinden voor/in deze veranderende tijden!

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?

Voor Corona: Theater, musea, film, lekker uit eten met vrienden, beetje sporten en reizen. Nu: veel wandelen, beetje sporten, wat meer lezen.

Welk land zou je het liefst gaan bezoeken zodra het weer kan?

Canada. Wil ik al heel lang naar toe, en ik hoop dat het in 2021 eindelijk gaat lukken.

Welk gerecht komt bij jou het vaakst op tafel?

Ik hou vooral van Aziatisch en Italiaans eten. Ik volg zelden specifieke recepten, Gewoon lekker uitproberen!! Lekker wokken met veel groenten of een goede verse pasta maken met veel vis. Jammie!!