Beste collega’s, Een toekomstbestendige organisatie, dat is wat we voor ogen hebben met de visie Bedrijfsvoering 2023. Als bedrijfsvoeringsprogramma's zorgen wij ervoor dat onze organisatie haar werk goed kan doen en toekomstbestendig is, want samen helpen we Brabant mooier maken! Met Bedrijfsvoering 2023 werken we hier stap voor stap naar toe.

Elke dag zijn we de bedrijfsvoering van de provincie verder aan het ontwikkelen en professionaliseren. Hiervoor is een flink aantal mooie projecten in uitvoering. Er is de afgelopen periode hard gewerkt door de collega's in deze programma’s en er zijn hele mooie resultaten geboekt. Daar zijn we enorm blij mee en erg trots op. En we hopen dat jullie ook trots zijn op jullie werk!

Fotografie: Marc Bolsius

En mocht je dat nog niet zijn, dan word je dat vanzelf als je door dit magazine bladert en leest over alle mooie projecten die hier in de schijnwerper worden gezet. Misschien maak je voor het eerst kennis met een collega of project en is dit een aanknopingspunt voor een gesprek, al dan niet digitaal!

Het is de bedoeling dat dit een terugkerend magazine wordt. Dus heb je een suggestie voor een project of resultaat dat terug zou kunnen komen in de volgende editie, laat het jouw programmamanager dan weten.

Wij wensen jullie veel leesplezier!

Catelijne Thomassen

Ondersteuning Bestuur & Management

Peter van de Ketterij

Dienstverlening

ICT

Eelke Blonk

Stuurinformatie & Administratie

Wessel-Jan Fijnvandraat

Bedrijfsvoering, Beleid & Advisering

Martijn Merks

Facilitaire Dienstverlening

Jochem Meulesteen

Directeur van het portfolio Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling

"Wat mooi dat we in dit magazine laten zien wat wij als organisatie allemaal doen aan de visie Bedrijfsvoering 2023!

Ik ben trots op de projecten die zijn gerealiseerd en vooral op de mensen die hieraan werken. Ik vind het leuk om op deze manier meer te weten komen over de collega's die aan de slag zijn met deze projecten en wat hen motiveert. Ik hoop dat jullie dit magazine met net zoveel plezier zullen lezen als ik dat heb gedaan!"