Bedrijfsvoering

Beleid &

Advisering

Voor welke opgave staat jouw programma?

Het programma Bedrijfsvoering, Beleid en Advisering omvat de expertises communicatie, financiën, planning & control, personeel & organisatie, juridisch beleid & expertise, inkoop & contractmanagement en proces- & informatiemanagement. Wij zorgen voor integraal advies en excellente dienstverlening aan de organisatie.

Wessel-Jan Fijnvandraat


PROGRAMMA MANAGER

Belangrijk resultaat over 2020

Omdat dit programma zo breed is, is het lastig om een inhoudelijk resultaat te highlighten dat breed voor het programma staat.  De grootste ontwikkeling is, dat we het programma hebben gevormd uit zoveel oude programma(onderdelen). En dat het ons is gelukt in deze periode de trein te laten rijden (zeker met Corona erbij) en ook nog de werking van het programma hebben weten door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door steeds meer integraal te adviseren.

Waarop ben je het meest trots?

Ik ben trots op vele dingen die de collega’s in het programma bereikt hebben. Twee voorbeelden:

1) hoe de Brabant Academie het SAMENkracht traject heeft weten op te zetten in deze digitale tijd. Echt vanuit co-creatie, vernieuwend, digitaal en in verbinding met de doelgroepen.

2) dat het in deze bijzondere tijd gelukt is om zo’n belangrijk proces als het opstellen van de begroting wederom vlot verlopen is!

RICHTING GEVEN, BEWEGING STIMULEREN, MOGELIJK MAKEN


Concernprogramma