VIDEO

HIGHLIGHTS, WEBCASTS EN WEBINARS

Uitgelichte video's

De Begroting

Gedeputeerde van Ruimte en Wonen, Erik Ronnes, kijkt terug op de Brabantse Week van het Wonen. Rijksbouwmeester Floris Alkemade is te gast en geeft zijn kijk op Brabant. Erik Ronnes verrast verder directeur Stijn van Kreij van Butterfly Effect met een lening voor de bouw van 100 tiny houses voor vrijwilligers op zorglocaties.

De Brabantse Stijlprijs

Voor De Brabantse Stijlprijs zijn we op zoek naar initiatieven waar een droom werkelijkheid wordt of is geworden. Een plek in Brabant waar extra aandacht zorgt voor een echt thuis. Met deze video wordt opgeroepen om initiatieven in te sturen.

FoodUp Brabant

In deze video presenteert FoodUp Brabant, onderdeel van de provincie Noord-Brabant, zich tijdens de BAJK ('Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt') Drive In Startshow op 4 oktober 2020. Samen met de ZLTO organiseerden we een workshop over verdienmodellen.

Uitgelichte webinars en webcasts

Kick-off beleidskader economie 2030

Woensdag 25 november 2020 organiseerde de provincie Noord-Brabant een digitale aftrap van het Beleidskader Economie 2030. Daarin namen we de kijkers mee in onze ambities en plannen voor een toekomstbehendige economie voor Brabant.

Afsluiting Brabantse Week van het Wonen

Gedeputeerde van Ruimte en Wonen, Erik Ronnes, kijkt terug op de Brabantse Week van het Wonen met Rijksbouwmeester Floris Alkemade en Stijn van Kreij van Butterfly Effect die hij verrast met een lening voor de bouw van 100 tiny houses voor vrijwilligers op zorglocaties.

DDW Dialogen

Webinar tijdens de Dutch Design Week van Ontmoet Brabant over mobiliteit: Wat is de toekomst van mobiliteit in en naar de stad? Daarover gaan Ton Verhoeven & Bas Govers in gesprek.