Meer dan een mooi verhaal

Impactmanagement voor wooninitiatieven

Stérk.Brabant organiseert in samenwerking met Zorgbelang Brabant | Zeeland een kennismakingsworkshop over impactmanagement voor wooninitiatieven. Wat werkt in de praktijk en waarom werkt het? Wat werkt niet en waarom niet? Dat zijn belangrijke vragen om te stellen voor, tijdens en na uitvoering van projecten en activiteiten.

Rosaida Broeren en Jeroen Kwak van Zorgbelang nemen je mee in deze unieke methode, met Logeerhuis Frits als sterk voorbeeld. Tijdens de workshop maak je kennis met het begrip ‘impact’ en krijg je inzicht in wat impactmanagement voor jouw initiatief kan betekenen.

Logeerhuis Frits is een wooninitiatief in Baarle-Nassau dat reeds succesvol de eerste stappen van impactmanagement doorliep. Logeerhuis Frits is een plek waar mensen tijdelijk kunnen verblijven om op kracht te komen en aan hun persoonlijk herstel te werken, samen met ervaringsdeskundigen. De impact van het initiatief was voor alle deelnemers via een digitale rondleiding voelbaar en legde een verbinding tussen de theorie en het model van impactmanagement en de praktijk.

Kijk hier het hele webinar. Duur: 58:20

Meer weten over Impactmanagement voor wooninitiatieven? Raadpleeg dan het kennisdossier Impact op de website Sterk.Brabant. Of neem contact op met Stérk.Brabant: contact@sterkbrabant.nl

Deel op social media