Ook iets voor In de mix?

In de mix is bedoeld voor korte niet-commerciële berichten die rechtstreeks te maken hebben met het werk van de provincie Noord-Brabant. Per editie kunnen we enkele berichten plaatsen. De redactie maakt de keuze. Heeft u ons iets te melden?

In the mix

Dutch Design Week: hoe maak jij het verschil?

De provincie Noord-Brabant staat tijdens de Dutch Design Week (22 tot en met 30 oktober) met een futuristisch bouwwerk op het Ketelhuisplein in Eindhoven. In het Brabant Ontmoet Café beleef je de actuele en complexe uitdagingen waar Brabant voor staat. Hoe ga je om met de beperkte ruimte in Brabant? Het café is elke dag open van 11.00 tot 18.00 én gratis toegankelijk voor iedereen.

Ontbijt over mobiliteit

Volgebouwde steden, dichtgeslibde wegen. Het wordt steeds drukker in de Brainport-regio. Dat zorgt voor flinke uitdagingen. Laat je tijdens een ontbijt inspireren door toonaangevende sprekers van onder andere Brainport Smart District, KMWE, Internationale School Eindhoven en Itility.

Podcastserie Bruto Brabants Product

De Brabantse economie? Da’s serious business, maar het moet wel leuk blijven. Marc Meeuwis en Martijn van Gruijthuijsen nemen je elke aflevering mee langs kansen en uitdagingen voor morgen. Dat doen ze niet alleen, maar altijd met een expert. Van slimme landbouw tot de high-tech maakindustrie: alles komt ter tafel.

Klimaatweek

Van 31 oktober t/m 6 november vindt de Nationale Klimaatweek plaats. Tijdens en vóór deze week besteedt de provincie, onder de vlag van Brabant Doet Wat, extra aandacht aan duurzame initiatieven. Heb jij een mooi duurzaam initiatief dat je graag ter inspiratie wilt delen? Bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing, -opwekking, circulariteit, klimaatadaptatie en/of biodiversiteit. Stuur dan een mail naar MLunenburg@brabant.nl.

Herfstspecial van VisitBrabant

De herfstvakantie staat voor de deur! VisitBrabant laat het moois van onze provincie zien in de herfstspecial van de campagne Brabant Dichterbij Jou. Geniet van prachtige herfstkleuren, bezoek een van de Brabantse evenementen of ga met de hele familie op zoek naar paddenstoelen.

Deel deze pagina