Ook iets voor In de mix?

In de mix is bedoeld voor korte niet-commerciële berichten die rechtstreeks te maken hebben met het werk van de provincie Noord-Brabant. Per editie kunnen we enkele berichten plaatsen. De redactie maakt de keuze. Heeft u ons iets te melden?

In the mix

Brabant onder de radar

Brabant onder de radar. Dat is de titel van een reeks tv-uitzendingen over ondermijning, geproduceerd door Omroep Brabant in samenwerking met de provincie. De reeks laat zien hoe ondermijning ons allemaal raakt. Vanaf 11 mei 2022 om 17.45 uur op Omroep Brabant TV.

Brabant ontmoet live

Na twee jaar kan het Brabantse netwerk elkaar eindelijk weer live ontmoeten. Daarom houdt de provincie Noord-Brabant op 15 en 16 juni een gevarieerd en laagdrempelig netwerkprogramma in het Provinciehuis. Het draait om ontmoeten én om de maatschappelijke opgaven van de regio.

Automotive week 2023: inschrijving geopend

Het is nog een jaar ver, maar toch komt-ie er aan: de Automotive week van 16 tot en met 19 april 2023. De nieuwste ontwikkelingen rondom slimme, veilige en duurzame mobiliteit op 1 vierkante kilometer, in Helmond. De inschrijving is nu geopend.

Kenniscafé Geopolitiek en energie

Geopolitiek in Brabant: Tussen vrees en vriendschap. Overdenkingen van professor David Criekemans en gedeputeerde Anne-Marie Spierings. Donderdag 21 april, 19.00 uur, Noordbrabants Museum, Tilburg.

Beleidskader Landbouw en Voedsel

Op vrijdag 8 april is door Provinciale Staten het Beleidskader Landbouw en Voedsel 2030 aangenomen. Hierin staat hoe we als provincie samen met partners willen werken aan een Brabantse landbouw- en voedselketen die vooroploopt in kwaliteit en duurzaamheid. Met structurele veranderingen gaan we bijdragen aan een nieuwe balans tussen economie, maatschappij en ecologie.

Deel deze pagina