Ook iets voor
In de mix?


In de mix is bedoeld voor korte niet-commerciële berichten die rechtstreeks te maken hebben met het werk van de provincie Noord-Brabant.
Per editie kunnen we hooguit enkele berichten plaatsen. De redactie maakt de keuze.

Hebt u ons iets te melden?

In de mix


Werkbezoeken 100 jaar geleden

Tussen 1894 en 1928 was baron Van Voorst tot Voorst Commissaris van de Koningin in Noord-Brabant. Van één van zijn taken, het regelmatig bezoeken van alle gemeenten in de provincie, hield hij een soort dagboek bij. Daarin zijn smeuïge opmerkingen niet van de lucht. Het Brabants Historisch Informatie Centrum maakte er een speciale site over.

Hoogstaand en sprankelend

Op 21, 22 en 23 oktober is in heel Brabant het Creativity World Forum 2019. Een veelomvattend 3 dagen durend programma waarin de kracht van creativiteit en anders kijken centraal staat. Deelnemers krijgen inzichten en perspectieven aangeboden voor de uitdagingen van nu en de toekomst.

Goud van Brabant van start

In het TV-programma Goud van Brabant worden mensen op bijzondere manier met elkaar in gesprek gebracht. Ze praten over heden, verleden en toekomst. Goud van Brabant start zaterdag 19 oktober om 18.00 uur en is wekelijks op Omroep Brabant TV.

Daag jezelf uit

Sporten en bewegen is belangrijk voor iedereen, maar voor mensen met een beperking misschien nog meer. Dat laat deze video zien. Sporten en bewegen zorgen voor veel voordelen zoals gezondheid, zelfvertrouwen, sociale verbondenheid en plezier. Uniek Sporten Brabant biedt ondersteuning aan Brabanders met een beperking bij het vinden van een passende sport.

Deel deze pagina.