BRABANT LIVING LAB


IN BRABANT PLANTEN WE ZAADJES VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST


BRABANT LIVING LAB: LIVING LANDSCAPE

Brabant schrijft geschiedenis met de toekomst. Mee doen en meemaken? Beleef het in het Living Landscape! Een interactieve expositie die inspireert en uitdaagt om keuzes te maken. Hier ervaar je hoe groene energiestromen, veranderingen in de landbouw, slimme mobiliteit, innovatiekracht en circulair bouwen samen komen in jouw dorp of stad.

Ver van je bed?

De toekomst is dichterbij dan je denkt! Weet je dat ook jij invloed hebt op jouw toekomstige omgeving? Met je eigen perskaart maak je jouw keuzes in de zeven werelden van het Living Landscape. Door te swipen, aan knoppen te draaien, deuren te openen en te meten waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En misschien halen jouw ideeën wel de voorpagina van de Krant van de toekomst…

Verdere verdieping?

Wil je nog verder de verdieping in? Dat kan! Er is ook een theater en een dagelijks programma met serious games, inspirerende sprekers, pitches van studenten en nog veel meer!


BRABANT LIVING LANDSCAPEHet Living Landscape maakt onderdeel uit van het Brabant Living Lab tijdens de Dutch Design Week.


In Brabant staan we samen voor onze toekomst. In onze provincie durven en doen we! We kiezen voor kwaliteit en gaan voor innovatie, duurzaamheid, samenwerken én we maken plezier.


We zoeken elkaar graag op om te praten over uitdagingen. Hier hebben we ook het lef om te pionieren en nieuwe vormen van samenwerken gewoon uit te proberen. Zo leren we van elkaar, planten we zaadjes voor een duurzame toekomst en ontdekken we wat echt werkt.


Deel deze publicatie!