Kiezen voor kwaliteit

Ik vind kwaliteit:


Mobiliteit die past bij de wensen van de reiziger in 2030: met meer maatwerk, met nieuwe vormen van collectief vervoer, een strakke keten tussen (deel)auto-fiets-bus-trein met moderne overstappunten en met de veilige infrastructuur die nodig is voor autonoom en elektrisch rijden.

Ik vind kwaliteit:


Werken aan een Brabant waarin volop aandacht is voor de waarde van cultuur, cultureel erfgoed en sport. Ze zijn belangrijke dragers om de saamhorigheid, gezondheid en creativiteit van alle Brabanders te stimuleren en te versterken. En daarmee zijn ze belangrijk voor het welzijn en welbevinden, en zorgen ze voor een Brabant waar je graag blijft of (terug)komt.

Ik vind kwaliteit:


Kiezen voor energietransitie, natuur en schone lucht in alle projecten waar de provincie bij betrokken is.

Ik vind kwaliteit:


Droogte bestrijden betekent dat je de natuur en het landschap moet inrichten zodat we bestand zijn tegen heftige neerslag en lange periodes van droogte. Dat maakt Brabant tot een plek waar het fijn is om te wonen, leven werken. .

Ik vind kwaliteit:


Excellent maatwerk. Woningen en werklocaties zijn hard nodig, maar moeten zoveel mogelijk bijdragen aan de omgeving. Elke locatie is uniek en verdient een unieke blik. Investeren in maatwerk betaalt zich terug in een betere kwaliteit van de leefomgeving, maar ook van sociale kwaliteit.

Ik vind kwaliteit:


Een economie die is gericht op het vergroten van welvaart en welzijn in 2030. Het midden- en kleinbedrijf werkt intensief samen met onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Talent wil hier graag werken. Kennis werkt zo voor Brabant: bedrijven groeien, vernieuwen en werken aan oplossingen voor grote maatschappelijke opgaven.

Ik vind kwaliteit:


Een Brabant waarin we samen een leefomgeving creƫren waar iedereen zich veilig en thuis voelt. Door slim samen te werken maken we een vuist tegen de ondermijning van onze samenleving. Laten we de mouwen opstropen en aan de slag gaan.